Stylingtips fra Alice Wang 

Innholdsskaper, influenser og stylist Alice Wang er kjent for sin unike stil gjennom Instagram-kontoen @ITSALICEWANG. Komfort, materialer og passform er viktigst for Alice. Carlings spurte henne om hennes kjærlighet til denim, hennes favorittjeans og hvordan hun styler dem. 

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Koselig. For meg handler det alltid om å føle meg komfortabel i det jeg har på meg. Både når det gjelder materiale og passform. Jeg ofrer aldri komfort for glam.

 

Hva er det viktigste denimplagget i garderoben din?

– Levi's High Loose jeans. De sitter perfekt og passer til alt, enten jeg slapper av hjemme eller skal en tur ut.

 

Hva er din favoritt-passform? 

– Loose eller baggy!

 

Hvordan styler du jeans til hverdags og en kveld ut?

– Jeg elsker å style et par baggy jeans med høyhalser og en oversized blazer – eller bare en søt genser. Om vinteren vil jeg slengt på meg en stor ullkåpe over blazeren, noe som gir en chic lag-på-lag-look.

– Hvis jeg går for «casual- dress up», vil jeg style jeansen med en silkebluse nedi buksen for å markere den høye midjen, et par statement-øredobber og ankelstøvletter – eller høye støvletter om det er snakk om skinny jeans.

 

 Hva ser du etter når du kjøper jeans?

– Komfort er en prioritet for meg. Jeg må kunne sitte komfortabelt i dem over lang tid og bevege meg fritt, som for eksempel å slenge opp beina uten å føle at jeansen er stram eller skraper mot huden. Jeg har bare jeans med høy midje. Det er også en viktig komfortfaktor for meg.