Close cart
INFLUENCER

Stylingtips fra Alice Wang 

Innholdsskaper, influenser og stylist Alice Wang er kjent for sin unike stil gjennom Instagram-kontoen @ITSALICEWANG. Komfort, materialer og passform er viktigst for Alice. Carlings spurte henne om hennes kjærlighet til denim, hennes favorittjeans og hvordan hun styler dem. 

white
INFLUENSER
white

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Koselig. For meg handler det alltid om å føle meg komfortabel i det jeg har på meg. Både når det gjelder materiale og passform. Jeg ofrer aldri komfort for glam.

 

Hva er det viktigste denimplagget i garderoben din?

– Levi's High Loose jeans. De sitter perfekt og passer til alt, enten jeg slapper av hjemme eller skal en tur ut.

 

Hva er din favoritt-passform? 

– Loose eller baggy!

 

Hvordan styler du jeans til hverdags og en kveld ut?

– Jeg elsker å style et par baggy jeans med høyhalser og en oversized blazer – eller bare en søt genser. Om vinteren vil jeg slengt på meg en stor ullkåpe over blazeren, noe som gir en chic lag-på-lag-look.

– Hvis jeg går for «casual- dress up», vil jeg style jeansen med en silkebluse nedi buksen for å markere den høye midjen, et par statement-øredobber og ankelstøvletter – eller høye støvletter om det er snakk om skinny jeans.

 

 Hva ser du etter når du kjøper jeans?

– Komfort er en prioritet for meg. Jeg må kunne sitte komfortabelt i dem over lang tid og bevege meg fritt, som for eksempel å slenge opp beina uten å føle at jeansen er stram eller skraper mot huden. Jeg har bare jeans med høy midje. Det er også en viktig komfortfaktor for meg.

SHOP THE LOOK